Slijterij Bas

Slijterij Bas is een Slijterij gelegen aan Westeinde 21b in Vriezenveen.

Meer informatie over Slijterij Bas in Vriezenveen

Slijterij Bas, gevestigd in Vriezenveen, is een klantvriendelijke winkel met een ruim assortiment aan speciaalbieren, whisky, wijn, cognac en andere dranken. Ze hebben ook cadeaubonnen, organiseren proeverijen en hebben regelmatig aanbiedingen. De winkel staat bekend om de goede service en het vriendelijke personeel dat kennis heeft over de producten. Ze maken ook mooie cadeaumanden. Als ze een drank niet in hun assortiment hebben, kunnen ze het indien mogelijk bestellen voor de klanten. De contactgegevens van de winkel zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Slijterij Bas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slijterij Bas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slijterij Bas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slijterij Bas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Slijterij Bas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slijterij Bas

Bezoekers bekeken ook