Smelt kappers

Smelt kappers is een Kapper gelegen aan Hoofdweg 152B in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Smelt kappers in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Smelt Kappers is een kapsalon die in mei 1936 werd opgericht door Gerrit Smelt in Vriezenveen. De salon is gespecialiseerd in het knippen, kleuren en stylen van zowel dames als heren en kinderen. De haarstylisten werken volgens de laatste trends en trainen regelmatig om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken. Ze kijken naar de haarstructuur en gezichtsvorm om een passende coupe te creëren. Voor klanten met krulhaar gebruiken ze de curlsys methode om prachtige krullen te krijgen. Daarnaast bieden ze ook kleuradvies, kleurtechnieken en kleurcorrecties aan. Voor speciale gelegenheden kunnen klanten terecht voor mooie föhn-, bruids-, opsteek- en up do kapsels. Smelt Kappers biedt ook tape extensions aan voor meer lengte of volume. Ze werken met verzorgende producten zoals Olaplex, die beschadigd haar herstellen en sterker en glanzender maken. De kapsalon heeft positieve reviews op Google en staat bekend om haar vriendelijke en vakbekwame personeel. Ze werken met de beste merken en hebben salons in Vriezenveen en Vroomshoop. Klanten kunnen contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Smelt kappers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Smelt kappers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Smelt kappers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Smelt kappers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Smelt kappers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Smelt kappers

Bezoekers bekeken ook