Speciaalbier de Brink

Speciaalbier de Brink is een Bierwinkel gelegen aan De Werf 2 in Den Ham.

Meer informatie over Speciaalbier de Brink in Den Ham

Café De Brink in Den Ham is een gezellig dorpscafé waar je kunt genieten van een drankje en hapje. Ze hebben een ruime keuze aan speciaalbieren, zowel op fles als op tap. Naast drankjes kun je ook genieten van wijn, cocktails en koffie. Het café organiseert regelmatig activiteiten zoals een Pubquiz en live muziek. Daarnaast kun je bij De Brink ook terecht voor feesten en partijen, waarbij ze aangepaste arrangementen en persoonlijke wensen bespreken. Er zijn ook mogelijkheden om de bovenzaal af te huren voor kleinere gezelschappen. Kortom, Café De Brink is de ideale plek voor een gezellige borrel of een speciale gelegenheid.

Wil je weten wat Speciaalbier de Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Speciaalbier de Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Speciaalbier de Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speciaalbier de Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Speciaalbier de Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Speciaalbier de Brink

Bezoekers bekeken ook