Sport Je Fit

Sport Je Fit is een Sportschool gelegen aan Kroezenhoek 28 in Den Ham.

Meer informatie over Sport Je Fit in Den Ham

Sport je Fit Den Ham en Sport je Fit Vroomshoop zijn sportscholen die groepslessen, fitness, voedingsbegeleiding en personal training aanbieden. Bij Sport je Fit krijg je toegang tot individuele fitness en groepslessen voor een vast bedrag per week. In Den Ham en Vroomshoop worden diverse groepslessen aangeboden, zoals POWER, ATTACK en XCORE. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor personal training. De sportscholen hebben een ruim aanbod aan sportactiviteiten en zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Er is een cardio gedeelte en een krachtzaal aanwezig. Verder is er nieuws over vakantieperiodes, het bouwvak, het nieuwe lesrooster en een januari actie waarbij je 1 maand gratis kunt sporten. Er zijn ook speciale kortingsacties en gratis proeflessen beschikbaar. Voor vragen of het aanvragen van een gratis proefles kun je contact opnemen met Sport je Fit.

Wil je weten wat Sport Je Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport Je Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport Je Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Je Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Sport Je Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport Je Fit

Bezoekers bekeken ook