Sportclub "Amicitia"

Sportclub "Amicitia" is een Sportclub gelegen aan Het Midden, Schout Doddestraat 50 in Vriezenveen.

Meer informatie over Sportclub "Amicitia" in Vriezenveen

Amicitia is een korfbalvereniging die is opgericht in 1942 tijdens de oorlogs- en bezettingstijd. De naam Amicitia, wat vriendschap betekent, en de clubkleuren Oranje-Wit-Blauw werden destijds met opzet gekozen. De vereniging is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende korfbalvereniging met ongeveer 350 leden. Als je lid wilt worden, kun je een formulier downloaden en dit samen met een pasfoto inleveren bij de ledenadministratie. Je kunt contact opnemen met Amicitia via de Schout Doddestraat 50, sportpark "Het Midden" in Vriezenveen of via telefoonnummer 0546-561923 of e-mailadres info@amicitia.nu.

Wil je weten wat Sportclub "Amicitia" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportclub "Amicitia" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportclub "Amicitia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub "Amicitia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Sportclub "Amicitia" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportclub “Amicitia”

Bezoekers bekeken ook