SportKaderServices

SportKaderServices is een Tennisleraar gelegen aan Torenvalk 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over SportKaderServices in Westerhaar-Vriezenveensewijk

SportKaderServices is een organisatie die sportverenigingen en scholen helpt bij het vinden van trainers. Zij nemen de trainers in dienst en zorgen voor alle administratieve verplichtingen en arbeidsrechtelijke risico's. Dit zorgt ervoor dat de trainers exclusief en succesvol bij de clubs kunnen werken. Ook ZZP'ers kunnen hun backoffice uitbesteden en als zelfstandige in loondienst gaan werken. SportKaderServices regelt ook de onkostenvergoedingen, uitbetalingen aan vrijwilligers en sporttechnisch kader, wat zorgt voor minder belasting en risico's voor de sportverenigingen. Door samen te werken met meerdere clubs kunnen er fulltime banen gecreëerd worden voor de trainers, wat leidt tot meer leden en behoud van huidige leden. Voor de clubs betekent dit geen risico's en geen backoffice, en de trainers genieten van een vast salaris en andere voordelen. SportKaderServices heeft al 20 jaar ervaring en creëert zekerheid voor het sportkader op de lange termijn.

Wil je weten wat SportKaderServices verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportKaderServices of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportKaderServices? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportKaderServices het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar SportKaderServices reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportKaderServices

Bezoekers bekeken ook