Stichting Peuterspeelzalen Twenterand

Stichting Peuterspeelzalen Twenterand is een Peuterspeelzalen gelegen aan Lindenlaan 62 in Vroomshoop.

Meer informatie over Stichting Peuterspeelzalen Twenterand in Vroomshoop

In Twenterand zijn er verschillende kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen beschikbaar voor ouders en verzorgers. Er zijn ook verschillende regelingen waar zij gebruik van kunnen maken om de kosten voor kinderopvang te verminderen. Zo kunnen zij een deel van de kosten terugkrijgen via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Daarnaast zijn er inspecties en handhavingsbeleid om de kwaliteit en veiligheid van de kinderopvang te waarborgen. Als iemand een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of gastouderbureau wil beginnen, is registratie verplicht. Het bezoekadres voor kinderopvangzaken is Manitobaplein 1 in Vriezenveen en het postadres is Postbus 67, 7670 AB Vriezenveen. Voor vragen en afspraken kunnen ouders en verzorgers contact opnemen via het contactformulier. Daarnaast is de kinderopvang ook actief op sociale media, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube en Instagram.

Wil je weten wat Stichting Peuterspeelzalen Twenterand verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Peuterspeelzalen Twenterand of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Peuterspeelzalen Twenterand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Peuterspeelzalen Twenterand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Stichting Peuterspeelzalen Twenterand reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Peuterspeelzalen Twenterand

Bezoekers bekeken ook