Sushi Vroomshoop

Sushi Vroomshoop is een Maaltijdbezorging gelegen aan De Passage 2 in Vroomshoop.

Meer informatie over Sushi Vroomshoop in Vroomshoop

De website van Sushi Vroomshoop is op dit moment gesloten. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals de Lekkere Box met 24 stuks sushi, de Nigiri Box met 12 stuks nigiri en de Maki Box met 36 stuks maki. Er zijn ook verschillende specials beschikbaar, zoals de Exclusieve Dragon Special en de Carpaccio Special. Daarnaast zijn er ook boxen beschikbaar, zoals de Mini Exclusieve Box en de Zwangerschap Box. Voor 1 persoon zijn er ook verschillende boxen beschikbaar, zoals de Super Mix Box en de Garnaal Box. Tot slot is er ook nog de optie voor poké.

Wil je weten wat Sushi Vroomshoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sushi Vroomshoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sushi Vroomshoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sushi Vroomshoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Sushi Vroomshoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sushi Vroomshoop

Bezoekers bekeken ook