Tandartspraktijk Bas

Tandartspraktijk Bas is een Tandartspraktijk gelegen aan Lagemaat 16 in Den Ham.

Meer informatie over Tandartspraktijk Bas in Den Ham

Tandartspraktijk Bas is een tandartspraktijk gevestigd in Den Ham. Ze bieden verschillende tandheelkundige behandelingen aan, zoals preventieve zorg, restauraties, tandextracties, wortelkanaalbehandelingen en prothetische voorzieningen. Indien nodig kunnen ze ook doorverwijzen naar specialisten. De praktijk hecht veel waarde aan een ontspannen en plezierig tandartsbezoek en streeft ernaar dat patiënten tevreden zijn over hun mondgezondheid. Ze nemen momenteel nieuwe patiënten aan en kunnen gecontacteerd worden via e-mail. De praktijk is overgenomen door Bas Wemekamp, maar het team van assistentes blijft hetzelfde. Voor spoedgevallen buiten openingstijden is er een noodnummer beschikbaar.

Wil je weten wat Tandartspraktijk Bas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartspraktijk Bas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartspraktijk Bas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartspraktijk Bas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Tandartspraktijk Bas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartspraktijk Bas

Bezoekers bekeken ook