Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen

Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen is een Rijschool gelegen aan De IJsvogel 101 in Vriezenveen.

Meer informatie over Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen in Vriezenveen

Tristan Kock is een rijschool in Vriezenveen en omgeving die klaar staat om je eerste rijles te geven. Ze bieden een plezierige en veilige leeromgeving en een persoonlijke rijopleiding die met de tijd meegaat. Je kunt een vrijblijvende proefles aanvragen waarin je kennismaakt met je instructeur en een persoonlijk lesadvies krijgt. Je bent tot niets verplicht. De tarieven voor rijbewijs B zijn €60 per les van 60 minuten en voor aanhanger BE vanaf €495, inclusief geslaagd in één dag. Tristan Kock helpt je graag op weg naar je rijbewijs.

Wil je weten wat Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Tristan Kock - Rijschool Almelo en Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tristan Kock – Rijschool Almelo en Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook