UwKachel.nl

UwKachel.nl is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan Westeinde 231A in Vriezenveen.

Meer informatie over UwKachel.nl in Vriezenveen

UwKachel.nl is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels. Ze hebben een assortiment van 1300 verschillende kachels waaruit je kunt kiezen. Het bedrijf heeft tien specialisten in dienst die jarenlange ervaring hebben met het plaatsen van kachels en het aanleggen van rookkanalen. Ze zorgen ervoor dat je huis 100 procent brandveilig is. Op de website worden verschillende merken en modellen kachels getoond, met bijbehorende prijzen. Daarnaast biedt het bedrijf ook accessoires aan. Het is mogelijk om de showroom te bezoeken in Vriezenveen, waar je advies kunt krijgen en het assortiment kunt bekijken. Ze adviseren om een afspraak te maken op de dagen dat de showroom geopend is.

Wil je weten wat UwKachel.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van UwKachel.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij UwKachel.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UwKachel.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar UwKachel.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. UwKachel.nl

Bezoekers bekeken ook