Viny's Snacks & Diner

Viny's Snacks & Diner is een Cafetaria gelegen aan Julianastraat 34 in Vroomshoop.

Meer informatie over Viny's Snacks & Diner in Vroomshoop

Viny's Snacks & Diner is een horecabedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van cafetaria, lunch, diner en catering. In de cafetaria kunt u terecht voor zowel snacks als complete maaltijden, met opties zoals patat, kroketten en frikandellen, maar ook luxere snacks zoals Berehap en Goulashkroket. Het lunch- en dinerassortiment bestaat uit zelfgemaakte producten zoals burgers, pulled pork, hachee, spaghetti en soep, bereid met verse kruiden en zonder toegevoegde middelen. Voor catering kunt u bij Viny's terecht voor buffetten, lunchtafels, salades en warme en koude hapjes. Viny's streeft naar kwaliteit en werkt zoveel mogelijk met producten van Nederlandse boeren en lokale ondernemers. De gefrituurde producten worden bereid in hoogwaardig plantaardig vet om de beste kwaliteit te garanderen. De bereidingstijd is iets langer omdat er met verse producten wordt gewerkt, maar u kunt telefonisch bestellen om wachttijden te vermijden. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 16:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 11:30 tot 21:00 uur en op zondag en maandag gesloten. Het adres van Viny's is Julianastraat 34 in Vroomshoop, en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 06 18 34 19 39 of e-mailadres lekkereten@vinys.nl.

Wil je weten wat Viny's Snacks & Diner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Viny's Snacks & Diner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Viny's Snacks & Diner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Viny's Snacks & Diner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Viny's Snacks & Diner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Viny’s Snacks & Diner

Bezoekers bekeken ook