Vriezenveense Zwem- en Polo Club

Vriezenveense Zwem- en Polo Club is een Zwemvereniging gelegen aan Schout Doddestraat 11c in Vriezenveen.

Meer informatie over Vriezenveense Zwem- en Polo Club in Vriezenveen

VZ&PC is een club voor iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen of waterpolo. Je kunt lid worden of een keer meetrainen om te ontdekken of deze sporten bij jou passen. In het nieuws van VZ&PC lezen we dat Heren 3 overtuigend hun eerste wedstrijd heeft gewonnen en dat de jeugd een goede start heeft gemaakt. Ook Heren 2 heeft zonder problemen gewonnen van WS Twente 3. De club heeft verschillende trainingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Er zijn ook sponsoren die de club ondersteunen. Verder vind je op de website informatie over waterpolo, zwemmen, het bestuur en veelgestelde vragen. Je kunt contact opnemen met de club en je inschrijven voor de nieuwsbrief. De zwembadlocaties van VZ&PC zijn De Stamper en De Zandstuve.

Wil je weten wat Vriezenveense Zwem- en Polo Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vriezenveense Zwem- en Polo Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vriezenveense Zwem- en Polo Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vriezenveense Zwem- en Polo Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Vriezenveense Zwem- en Polo Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vriezenveense Zwem- en Polo Club

Bezoekers bekeken ook