Wapen van Vriezenveen

Wapen van Vriezenveen is een Restaurant gelegen aan Westeinde 6 in Vriezenveen.

Meer informatie over Wapen van Vriezenveen in Vriezenveen

Het Grand Café Het Wapen van Vriezenveen is de plek in Vriezenveen voor lunch, diner, feesten en partijen. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag voor diner en borrel, en van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch. Het café heeft binnen plek voor 90 personen en buiten is er ruimte voor 170 personen. Daarnaast is er een bovenzaal met dakterras waar feesten en partijen gehouden kunnen worden voor maximaal 100 personen. Voor groepen vanaf 15 personen zijn er verschillende diner mogelijkheden, buffetten en sharing diners beschikbaar. Naast de reguliere menukaart bieden ze ook high tea, high wine, high beer en high cocktail arrangementen aan. Voor meer informatie over deze arrangementen kan er contact worden opgenomen met Het Wapen via mail, telefoon of social media. Het café beschikt ook over een sfeervolle bovenzaal die geschikt is voor vergaderingen en waar gebruik kan worden gemaakt van een beamer en scherm. Betaling op rekening is mogelijk. Voor meer informatie hierover kan er gemaild worden naar Het Wapen. Het Wapen van Vriezenveen is gevestigd aan Westeinde 6, 7671 CC Vriezenveen. Bij vragen kan er ook telefonisch contact worden opgenomen.

Wil je weten wat Wapen van Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wapen van Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wapen van Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wapen van Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Wapen van Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wapen van Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook