Woonwinkel Frits Vos.

Woonwinkel Frits Vos. is een Meubelwinkel gelegen aan Hoofdweg 185 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Woonwinkel Frits Vos. in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij Frits Vos in Westerhaar bent u al 80 jaar aan het juiste adres voor de complete inrichting van uw woning. Ze bieden verschillende vloeren, gordijnen, raamdecoraties, meubelen, slaapkameraccessoires en verlichting aan. Het enthousiaste team helpt u graag bij het uitzoeken van het perfecte meubel, de juiste kleur en het inrichten van uw woning. Op dit moment hebben ze nieuwe hoekbanken op voorraad die in verschillende opstellingen en kleuren verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben ze een aanbieding voor dekbedovertrekken, maar op = op. Ook hebben ze een prachtige ronde eetkamerbank genaamd Lotus, die zowel in kleine als grote eetruimtes goed tot zijn recht komt. Ze bieden ook hulp bij het vinden van de perfecte raambekleding en het perfecte bed, omdat een goede nachtrust essentieel is voor een fit en gezond lichaam.

Wil je weten wat Woonwinkel Frits Vos. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Woonwinkel Frits Vos. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Woonwinkel Frits Vos.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Woonwinkel Frits Vos. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Woonwinkel Frits Vos. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Woonwinkel Frits Vos.

Bezoekers bekeken ook