Ya Sport

Ya Sport is een Sportschool gelegen aan Sibculoseweg 26a in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Ya Sport in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Ya Sport- en Dansschool in Westerhaar-Vriezenveensewijk is een sport- en dansschool met een sterk regionaal karakter. De school staat bekend om haar persoonlijke benadering en de passievolle professionaliteit van de sportleidsters Aileen en Nikki. Ze bieden een breed scala aan sportlessen, van individueel sporten tot groepslessen zoals yoga en streetdance. Je kunt vrijblijvend een proefles volgen en tijdens de openingstijden gebruikmaken van alle toestellen met je abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om online in te schrijven en direct te beginnen met sporten. Het sporten is onbeperkt binnen je abonnement en er zijn ook virtuele lessen beschikbaar. De openingstijden zijn op maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 21.30 uur, op vrijdag van 08.00 uur tot 21.00 uur, op zaterdag van 09.00 uur tot 13.00 uur en op zondag van 09.30 uur tot 13.00 uur. Kinderopvang is mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, graag even aanmelden.

Wil je weten wat Ya Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ya Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ya Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ya Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Ya Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ya Sport

Bezoekers bekeken ook