Zandzuigbedrijf J & H VOF

Zandzuigbedrijf J & H VOF is een Grondverzet gelegen aan De Sluis 28 in Vroomshoop.

Meer informatie over Zandzuigbedrijf J & H VOF in Vroomshoop

Smals is een bedrijf dat actief is in baggeren en grondstoffen. Ze voorzien de bouwwereld van grondstoffen en helpen bij het realiseren van natuurplannen. Daarnaast pakken ze vervuiling aan en zetten ze zich in voor het benutten en bestrijden van water. Smals is betrokken bij hun klanten en de samenleving en hecht veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Persoonlijk contact is belangrijk voor hen en ze hebben dan ook twee centrale telefoonnummers en directe mailadressen van contactpersonen. Wat Smals onderscheidt van andere baggerbedrijven is dat zij zuigers hebben die over de weg vervoerd kunnen worden. Deze zuigers zijn demontabel en daardoor inzetbaar in verschillende wateromgevingen. Smals heeft ook verschillende baggerwerkmaterieel beschikbaar, inclusief menskracht en advies. Op 12 oktober was er bijzonder transport voor de zandzuiger "Maas" en op 9 februari ontving Smals erkenning voor hun bijdrage aan een duurzame betonketen. Op 16 november was er vergaande verduurzaming van de Zandveredelingsinstallatie Vierlingsbeek.

Wil je weten wat Zandzuigbedrijf J & H VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zandzuigbedrijf J & H VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zandzuigbedrijf J & H VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zandzuigbedrijf J & H VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Zandzuigbedrijf J & H VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zandzuigbedrijf J & H VOF

Bezoekers bekeken ook