Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie

Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Wittenbrink 17B in Den Ham.

Meer informatie over Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie in Den Ham

Studio BrainStorm is een plek waar mensen hun creativiteit kunnen uiten en hun ideeën tot leven kunnen brengen. Ze geloven in het motto 'zelf zien, zelf voelen, zelf doen', wat betekent dat ze mensen aanmoedigen om zelf actie te ondernemen en hun eigen projecten te realiseren. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals workshops, coaching en creatieve sessies. De studio heeft twee locaties, in Den Ham en Nijverdal, en ze zijn ook telefonisch bereikbaar. Studio BrainStorm is een inspirerende plek waar mensen kunnen samenwerken en hun creatieve potentieel kunnen ontdekken.

Wil je weten wat Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zelfstandig, praktijk voor oefentherapie

Bezoekers bekeken ook