ZenSalon Anoek

ZenSalon Anoek is een Schoonheidssalon gelegen aan Hoofdstraat 6 in Vroomshoop.

Meer informatie over ZenSalon Anoek in Vroomshoop

Bij Zensalon Anoek draait alles om huidverbetering en ontspanning. Anoek Arendshorst, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure, heeft sinds 2016 haar eigen salon aan huis. Samen met haar fantastische collega verwelkomt ze graag mensen in de salon. Ze werken met natuurzuivere producten, omdat de huid ons grootste en belangrijkste orgaan is. Het doel van natuurcosmetica is om het evenwicht van de huid te behouden en op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen. Het biologisch evenwicht van de huid is erg belangrijk, omdat de huid zichzelf uitstekend kan beschermen tegen uitdroging, onderkoeling en agressie van buitenaf. Het gebruik van synthetische ingrediënten in cosmetica kan dit evenwicht verstoren, terwijl natuurlijke ingrediënten de huid juist kunnen verzorgen. Bij Zensalon Anoek kunt u terecht voor verschillende behandelingen, meer informatie en prijzen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat ZenSalon Anoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZenSalon Anoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZenSalon Anoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZenSalon Anoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar ZenSalon Anoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZenSalon Anoek

Bezoekers bekeken ook