Zwembad De Stamper

Zwembad De Stamper is een Zwembad gelegen aan Schout Doddestraat 11A in Vriezenveen.

Meer informatie over Zwembad De Stamper in Vriezenveen

Kom lekker zwemmen en spetteren in De Stamper, het gloednieuwe zwembad in Twenterand met een glijbaan! Je kunt hier je Zwem ABC halen en je kind vertrouwd maken met water. Onze gediplomeerde zweminstructeurs helpen de kinderen spelenderwijs om zelfredzaam te worden in het water en stimuleren hun motorische ontwikkeling. Daarnaast worden er ook verschillende aquasporten aangeboden, zoals aquajogging, Aqua Vitaal en Aqua Varia. Voor zwangere vrouwen is er zwangerschapszwemmen waarbij de belasting voor gewrichten en banden minimaal is. Het zwembad biedt plezier voor jong en oud, met activiteiten voor alle leeftijden, zoals zwemlessen, recreatief zwemmen en een familieglijbaan. De moderne faciliteiten van het zwembad maken het extra comfortabel, met onder andere gratis kluisjes, Wifi en een restaurant. Kortom, De Stamper is dé plek voor zwemplezier!

Wil je weten wat Zwembad De Stamper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zwembad De Stamper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zwembad De Stamper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zwembad De Stamper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Zwembad De Stamper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zwembad De Stamper

Bezoekers bekeken ook